Tuesday, 14 February 2012

SENYUM !

senyum , tak perlu kata apeape .
senyum , tak perlu kata apeape . (lirik lagu senyum , tah mane aku curi ponn aku tatau)

azam 2012 aku ni korang tau ape tak ? bunyik cam klakar la . tapi , aku dulik hape kann ? azam aku tawon baru 2012 ni aku nak senyum sepanjang mase . macam muke comel kat bawah ni . kikikiki . (perasan suda !)
btw (by the way) , ce korang tengok betolbetol . ape effect bile bergambar in two condition . 

1. muka biasebiase je ( without any action , senyum tak , masam pon tak )


2. muka bile SENYUM ( saje nak tekankan title blog ni , kikikiki )


ha , korang dapad tengok kann perbezaan dye . yang senyum nampak lagi ayu daripada yang tak . (HAHA , puji diri sendiri lak) . tapi , ni laa yang ratarata kawan aku cakap . so , law korang ta caye , cube la buad experiment kat uoll . kompem ape yang aku cakap ni benarbenar belaka .       PEACE !                              

BAGI PANDANGAN AKU :

 senyum tu la buad aku awek muda tau . ce korang tengok , awek muda tak aku ? (HAHA)


tapi : aku senyum bukan nak jadik awek muda la . aku senyum sekadar nak hiburkan haty aku ni ha . ye laa , kadangkadang aku stress , gadogado ng member ( bukan makanan ek gadogado uh) , banyak omwork . so , from that la aku try to smile . ne la tau kann tetibe experiment aku berjaya . since aku smile , takde la kepala aku sakit + serabut pikerpiker masalah . ATLEAST ade la kurang siket kann . daripada tidak . (:

so , feryu all . smilesmile laa slalu . mane laa tau kann kotkot korang yang tue , muke bekedutkedut tuu jadik tegang cam orang mudemude dulu ke kann ? HAHA (guraw jee) so , jom ahh join fify senyum ! baik untuk kesihatan . specially fer woman . 
Daa ....

No comments:

Post a Comment